Kategoriarkiv: Testimonial

D. 30 marts 2015 var jeg til min første behandling hos Carina. Jeg vidste ikke, hvad det gik ud på og var meget spændt og …..sikke en fantastisk oplevelse! Sammenhængen mellem gammel ”bagage” og ”adfærd i dag”, der bliver synlig via håndfaste tryk på kroppen, er fascinerende og giver, for mig, anledning til mange spørgsmål, som Carina tålmodigt svarer på. Carina er en jordnær, yderst kompetent og meget behagelig behandler. Selvom hun tager hårdt fat, er det gjort med en sikker autoritet, der gør mig helt tryg i hendes hænder. Jeg har det skønt, når jeg har været til behandling: en dejlig befriende følelse, en ro, kroppen føles stærk og jeg får følelsen af stort velvære. Jeg kan helt klart og meget varmt anbefale Carina.

Birthe, Direktionssekretær

Endelig en behandling, som kobler både krop og sjæl sammen. Samtidig med at mine skavanker som slidgigt i knæene, dårlig ryg og infiltrationer i nakke og skuldre bliver behandlet, lykkes det også Carina at få lukket op for ophobede følelser, som har sat i maven. Gode råd om kosttilskud og udrensning har givet min krop større bevægelighed, og jeg bruger nu min Body SDS-behandling som mit månedlige frirum, hvor jeg gør noget godt for mig selv. Selvom det kan være smertefuldt både for sjælen og kroppen, så er jeg ikke i tvivl om, at det er en god investering med et sikkert afkast for mig selv.

Helle, 42, journalist

Behandlingerne som jeg har fået hos Carina har hjulpet med min stive skuldre, nakkeparti og hold i nakken. Derudover giver det mig en utrolig velvære og afslappethed og jeg får ny energi.

Cindy, Bookingchef

Jeg har adskillige gange været i body-sds behandling hos Carina. Jeg har alle gange haft stort udbytte af behandlingerne både fysisk og psykisk. Carina er efter min mening vanvittig dygtig både til den fysiske og den mentale del af behandlingen. Som behandler giver hun mig en stor tryghed ved at forklare mig, hvad hun laver og hvilke dele af kroppen, hun arbejder med. Samtidig giver hun mig en tryghed i, at alle følelser og reaktioner, der måtte komme, er velkomne. Jeg kan kun på det varmeste anbefale Carina som behandler.

Anne, Folkeskolelærer

Jeg fik en løbeskade i mit ene knæ. Jeg havde smerter, når jeg gik og når jeg ikke belastede knæet. Efter 4 måneders tid hvor jeg tog antiinflammatorisk medicin, gik jeg til lægen og fik en henvisning til en fysioterapeut. 15 behandlinger fik jeg – det hjalp i en dags tid med ultralyd, men ellers ingen bedring.
Der gik nogle måneder og Jeg besøgte Carina. Jeg blev udsat for hendes voodoo. Jeg må indrømme, jeg havde en forventning om, det skulle være en behagelig / afslappende oplevelse… men jeg skulle virkelig koncentrere mig for at slappe af, når Carina udsatte min krop for tryk.
Efter første behandling kunne jeg gå på trapper uden de store gener og efter 3 behandlinger har jeg ingen gener mere…
Jeg er uddannet og arbejder indenfor det traditionelle behandlingssystem og var meget skeptisk overfor sådan noget voodoo. Men det har hjulpet mig til at kunne bevæge mig uden smerter samt kunne dyrke sport igen.

Martin, Produktspecialist

Da jeg i min hverdag ofte har lidt for travlt og ikke altid får plejet min krop tog jeg initiativ til (på en god vens anbefaling) at kontakte Carina i Body-wise. Anbefalingen gik på at hun havde fantastiske evner ud i Body SDS behandlings formen.

En vis skepsis havde jeg omkring konceptet men de blev gjort voldsomt til skamme. Aldrig har jeg oplevet en så intens og effektiv behandling. Hun fik fat i problem områder og skabt fornyet gennemstrømning i områder hvor det virkeligt var tiltrængt. Herefter har jeg nu fået en fast tid hver 4 uge, en investering i mig selv som giver mig et personligt udbytte der er svært at sætte ord på.

Søren, Account Manager

En holistisk behandling med begge ben på jorden.
At være under Carinas kyndige hænder er en unik og tryg oplevelse, hvor smerter, minder, nærvær og velvære går op i en højere enhed. Og alle mine nysgerrige spørgsmål besvares troværdigt, ligesom behandlingen ydes med stor respekt for min historie og mine grænser.

Jeg er hooked!

Bettina, selvstændig advokat

“Body-sds-behandlinger hos Carina har været en fantastisk hjælp for mig. De har hjulpet mig til at komme på ret køl efter jeg blev ramt af en række både fysiske og psykiske problemer, bl.a. arbejdsstress, balanceproblemer, maveproblemer og hypersensitivitet. Carinas behandlinger har givet mig en meget større bevidsthed om min krop og om at være i min krop. Som behandler oplever jeg Carina som meget positiv og imødekommende, dygtig til at læse kroppen og sætte ind med en effektiv behandling hvor man selv føler man er med.”

Morten Emmerik Wøldike, 37 år, sociolog

Fik en behandling af Carina, det var spændende at prøve ikke mindst hvor kraftig min egen krop reagerede under behandlingen. Jeg mindes efterfølgende en lettelse i kroppen efter behandlingen.
Tror at virkningen vil være større i krop og sind hvis man får flere behandlinger, og anbefaler klart andre mennesker at prøve det – selvfølgelig hos Carina, da hun med hendes store dejlige personlighed virkelig kan komme ind til folk.

Betina, Lønansvarlig