Som et led i at få det bedre, måske blive rask (fra gigt) og få ryddet op i en tung psykisk bagage, blev jeg anbefalet at få behandling hos Victoria Carina. Jeg har i skrivende stund fået det så godt fysisk, at en almindelig hverdag kan fungere for mig og på det mentale plan er jeg blevet 20 kg lettere hvis ikke mere.

Victoria Carina er en fantastisk dygtig og grundig behandler, som går nænsomt, men sikkert til værks i sin behandling. Jeg har derfor hele tiden føling med hvad der foregår. Hun har en evne til at mærke præcis, hvor min grænse går og mange gange ved hun, hvad der er galt før jeg selv ved det.

Da Victoria Carina har andre uddannelser inde for det alternative kan det ske at hun også gør brug af dem i hendes behandlinger, hvis det altså giver mening og altid med godkendelse. Derfor har jeg en følelse af, at jeg får meget mere, end det jeg kommer for.

Efter behandling på Victoria Carina’s briks mærker jeg tydeligt i min krop, hvornår det er tid til en ny behandling. En kropsbevidsthed jeg ikke havde før.

Behandlingerne har altså hjulpet mig med.

  • En større kropsbevidsthed
  • Færre, nu næsten ingen smerter
  • Generel bedre psykisk tilstand
  • Grænsesætning
  • Stress mm

En behandling giver nyt liv og flow i min krop og jeg vil ikke kunne undvære de behandlinger, hun giver.

Den vildeste behandling jeg har fået var en dag, hvor jeg smerteforpint kom vaklende ind på hendes briks og efter endt behandling kunne gå næsten normalt ud uden smerter.

Grundet ovenstående og den hjælp Victoria Carina har givet mig igennem sine behandlinger, kan jeg kun give hende mine allerbedste anbefalinger.

Maria, Førtidspensionist og gigtpatient